Vochtbestrijding Hubo

Vochtbestrijding Hubo

Hubo als doe-het-zelf zaak voor vochtbestrijding

Heb je donkere, natte plekken of schimmels op je muur? Dat zijn slechts enkele symptomen van vochtproblemen. Vochtproblemen kunnen veel materiële schade met zich meebrengen.

Voordat je deze problemen wilt aanpakken moet je natuurlijk eerst de juiste oorzaak vinden. Er zijn verschillende soorten vochtproblemen: opstijgend vocht, doorslaand vocht, condensatievocht, …

Bij opstijgend vocht dringt het grondwater zich een weg naar boven door je muren of vloer. Doorslaand vocht wil zeggen dat je gevelbekleding niet meer in staat is om vocht (afkomstig van regen) af te weren. Het vocht dringt dus langs buiten door je muren. Condensatievocht komt vooral voor in vochtige ruimtes die onvoldoende verlucht worden zoals de badkamer, berging, …

Bekijk alle producten tegen opstijgend vocht (ranking op Bol.com)

Lees ook: meer dan 100 verschillende ideeën voor vochtbestrijding

Producten bij Hubo voor het bestrijden van vocht

Ben je een doe-het-zelver en steek je graag zelf de handen uit de mouwen?

Bij Hubo kan je verschillende producten vinden om zelf vochtproblemen te bestrijden.

Je vind er siliconen en ander opvulmateriaal om kleine gleufjes, gaatjes of andere openingen waar vocht zou kunnen binnen dringen dicht te maken. Ook vind je er specifieke kits om zelf muurinjecties uit te voeren in je muren.

Vochtvreters nuttig?

Heb je last van condens in je ruimte? Bij condensproblemen kan je beroep doen op een vochtopnemer. Dat is een klein doosje waarin je tabletten moet leggen. Deze tabletten zullen het vocht uit de lucht onttrekken waardoor de lucht in de ruimte droger wordt. Dit apparaat werkt enkel wanneer het vochtprobleem klein is en afkomstig is door condensatie in de ruimte zelf (bijvoorbeeld een badkamer).

Als je last hebt van vochtige keldermuren kan je een anti-vocht coating kopen bij Hubo. Deze coating is vochtwerend en zal ervoor zorgen dat er geen vocht door de keldermuren kan dringen.

Grote vochtproblemen

Wanneer de vochtproblemen groter zijn of moeilijk zelf te bestrijden, kan je best beroep doen op een vakman.

Het is belangrijk om de werkelijke oorzaak van het vochtprobleem te vinden alvorens dit aan te pakken. Soms moeten er gaten in je muren geboord worden en opgevuld worden met een speciale gel.

Bij doorslaand vocht moet er een vochtwerende coating op je gevel worden aangebracht om vochtinsijpeling tegen te gaan. Deze producten kan je niet zelf kopen in een doe-het-zelf-zaak maar hiervoor doe je best beroep op een professionele vochtbestrijder. Bij kleine problemen kan je zelf aan de slag gaan.

Hieronder beschikbaar: gratis vochtdiagnose met erkend vochtexpert.

Wil je prijzen vergelijken? Of informatie inwinnen over vochtbestrijding?

Kies hieronder je land om de gratis vochtexpertise aan te vragen of meer informatie te krijgen

Over deze website

Vochtbestrijding Info staat verbonden met meer dan 250 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtexpert? Via deze website kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde vochtexperts en vochtbedrijven in je buurt in België en Nederland.

Een vochtexpertise is altijd gratis en vrijblijvend (zonder verdere verplichtingen). Als u wilt dat er werken worden uitgevoerd, kan u ook een prijsbestek opvragen. Een vochtdiagnose is bovendien heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je muren (bijvoorbeeld de vochtigheidspercentages), je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies.

Hoeveel kost vochtbestrijding?

Bereken de prijs voor verschillende soorten vochtbestrijding via deze rekenmodule en onafhankelijke offertemodule.

Gratis en objectief maximaal 4 prijzen vergelijken van enkel erkende vochtexperts. In enkele muisklikken.

KLIK HIER

WTCB Vochtbestrijding en opstijgend vocht

Vochtige muren? Hoge luchtvochtigheid? Opstijgend vocht?

Download de gratis gids over Vochtbestrijding van het officiële WTCB. De gids komt toe via e-mail.

Hoe behandel je opstijgend vocht? Hoe verlopen muurinjecties? Wat kan je allemaal doen? 

Lees het in deze gratis gids van WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Het WTCB is een particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie van bouwbedrijven.

Onafhankelijke vergelijking van +250 bedrijven in vochtbestrijding

Zeg vaarwel aan dat vervelend vocht

Bereken de prijs van vochtbestrijding (in muren of kelder) of gebruik onze innovatieve offertemodule.

Gratis 4 prijzen en/of aannemers vergelijken, onafhankelijk van elkaar. Via enkele muisklikken.

KLIK HIER