Vochtbestrijding Gamma

Vochtbestrijding Gamma

Vochtbestrijding producten bij Gamma

Gamma kan je helpen bij je vochtproblemen in je huis. Voor de juiste bestrijding tegen vocht moet je je eerst even goed inlezen, want er zijn verschillende manieren om het vocht te bestrijden. Daarbij moet je wel eerst de oorzaak weten te vinden van je probleem en de juiste manier om dit weer op te lossen.

Gelukkig heeft Gamma voor elk probleem de juiste oplossing.

Bekijk alle producten tegen opstijgend vocht (ranking op Bol.com)

Diagnose: in welke ruimte heb je een vochtprobleem?

Heb je bijvoorbeeld last van schimmel in de badkamer, dan is er mogelijk een probleem met de ventilatie. Zorg ervoor dat je na het douchen de badkamer weer goed droog maakt en dat je goed ventileert. Heb je een centrale afzuiging, zet deze dan op de hoogste stand. Kun je een raampje openen in je badkamer? Doe dan een raampje open tijdens of na het douchen of baden. Zo kan het vocht niet condenseren tegen de muren en ramen. Immers: in warme ruimtes zal vochtige lucht gemakkelijk condenseren tegen koude oppervlaktes zoals de muur of de ruit.

Vochtvangers Gamma

Schimmelwerende producten bij Gamma

Heb je schimmel op je muur, dan heeft Gamma daar de juiste producten voor om dit te verwijderen en weer schimmelvrij en vochtwerend te maken. Er bestaan schimmelwerende producten van verschillende merken zoals Bison, Histor en HG.

Impregneermiddel buitenmuren

Natuurlijk kunnen er ook problemen zijn bij je buitengevel. Door beschadiging aan je buitenmuren kunnen er vochtproblemen ontstaan. Hierdoor kunnen er vochtplekken in de muren komen, door doorslaand vocht. Ook hierbij heeft Gamma een oplossing voorhanden. Door de buitenmuur te impregneren zal het probleem worden opgelost.

Vocht bij oudere woningen

Opstijgend vocht in de muren is een veelvoorkomend probleem bij wat oudere woningen. Nieuwbouw heeft haast nooit last van vochtproblemen, hoewel er uitzonderingen bestaan. Oude woningen hebben het meest last van vochtige muren door het ontbreken van een vochtwerende laag in de buitenmuren. Door een te hoge grondwaterstand kan het vocht dan in de muur omhoog trekken. Dit kan hele vervelende, vieze plekken op de muur geven. Ook kunnen er witte plekken op de buitenmuur komen, door ophoping van salpeterzuur of door bacteriën. Gamma weet ook hier het probleem op de juiste manier op te lossen, met middelen om de muur te injecteren.

Professionele vochtdiagnose laten uitvoeren (altijd gratis)

Vochtbestrijding.info staat verbonden met meer dan 300 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtspecialist? Via deze module kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde bedrijven in je buurt.

Een vochtexpertise gebeurt enkel door professionals en is altijd gratis en vrijblijvend zonder verdere verplichtingen. Een vochtdiagnose is ook heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je muren (bijvoorbeeld de vochtigheidspercentages), je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies.

Kies je land om te starten. Woon je in België of Nederland?

Geef je beoordeling voor dit artikel