Vochtbestrijding Gamma

Vochtbestrijding Gamma

Vochtbestrijding producten bij Gamma

Gamma kan je helpen bij je vochtproblemen in je huis. Voor de juiste bestrijding tegen vocht moet je je eerst even goed inlezen, want er zijn verschillende manieren om het vocht te bestrijden. Daarbij moet je wel eerst de oorzaak weten te vinden van je probleem en de juiste manier om dit weer op te lossen.

Gelukkig heeft Gamma voor elk probleem de juiste oplossing.

Bekijk alle producten tegen opstijgend vocht (ranking op Bol.com)

Diagnose: in welke ruimte heb je een vochtprobleem?

Heb je bijvoorbeeld last van schimmel in de badkamer, dan is er mogelijk een probleem met de ventilatie. Zorg ervoor dat je na het douchen de badkamer weer goed droog maakt en dat je goed ventileert. Heb je een centrale afzuiging, zet deze dan op de hoogste stand. Kun je een raampje openen in je badkamer? Doe dan een raampje open tijdens of na het douchen of baden. Zo kan het vocht niet condenseren tegen de muren en ramen. Immers: in warme ruimtes zal vochtige lucht gemakkelijk condenseren tegen koude oppervlaktes zoals de muur of de ruit.

Vochtvangers Gamma

Schimmelwerende producten bij Gamma

Heb je schimmel op je muur, dan heeft Gamma daar de juiste producten voor om dit te verwijderen en weer schimmelvrij en vochtwerend te maken. Er bestaan schimmelwerende producten van verschillende merken zoals Bison, Histor en HG.

Impregneermiddel buitenmuren

Natuurlijk kunnen er ook problemen zijn bij je buitengevel. Door beschadiging aan je buitenmuren kunnen er vochtproblemen ontstaan. Hierdoor kunnen er vochtplekken in de muren komen, door doorslaand vocht. Ook hierbij heeft Gamma een oplossing voorhanden. Door de buitenmuur te impregneren zal het probleem worden opgelost.

Vocht bij oudere woningen

Opstijgend vocht in de muren is een veelvoorkomend probleem bij wat oudere woningen. Nieuwbouw heeft haast nooit last van vochtproblemen, hoewel er uitzonderingen bestaan. Oude woningen hebben het meest last van vochtige muren door het ontbreken van een vochtwerende laag in de buitenmuren. Door een te hoge grondwaterstand kan het vocht dan in de muur omhoog trekken. Dit kan hele vervelende, vieze plekken op de muur geven. Ook kunnen er witte plekken op de buitenmuur komen, door ophoping van salpeterzuur of door bacteriën. Gamma weet ook hier het probleem op de juiste manier op te lossen, met middelen om de muur te injecteren.

Hieronder beschikbaar: gratis vochtdiagnose met erkend vochtexpert.

Wil je prijzen vergelijken? Of informatie inwinnen over vochtbestrijding?

Kies hieronder je land om de gratis vochtexpertise aan te vragen of meer informatie te krijgen

Over deze website

Vochtbestrijding Info staat verbonden met meer dan 250 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtexpert? Via deze website kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde vochtexperts en vochtbedrijven in je buurt in België en Nederland.

Een vochtexpertise is altijd gratis en vrijblijvend (zonder verdere verplichtingen). Als u wilt dat er werken worden uitgevoerd, kan u ook een prijsbestek opvragen. Een vochtdiagnose is bovendien heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je muren (bijvoorbeeld de vochtigheidspercentages), je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies.

Hoeveel kost vochtbestrijding?

Bereken de prijs voor verschillende soorten vochtbestrijding via deze rekenmodule en onafhankelijke offertemodule.

Gratis en objectief maximaal 4 prijzen vergelijken van enkel erkende vochtexperts. In enkele muisklikken.

KLIK HIER

WTCB Vochtbestrijding en opstijgend vocht

Vochtige muren? Hoge luchtvochtigheid? Opstijgend vocht?

Download de gratis gids over Vochtbestrijding van het officiële WTCB. De gids komt toe via e-mail.

Hoe behandel je opstijgend vocht? Hoe verlopen muurinjecties? Wat kan je allemaal doen? 

Lees het in deze gratis gids van WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Het WTCB is een particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie van bouwbedrijven.

Onafhankelijke vergelijking van +250 bedrijven in vochtbestrijding

Zeg vaarwel aan dat vervelend vocht

Bereken de prijs van vochtbestrijding (in muren of kelder) of gebruik onze innovatieve offertemodule.

Gratis 4 prijzen en/of aannemers vergelijken, onafhankelijk van elkaar. Via enkele muisklikken.

KLIK HIER