Vochtbestrijding Brico

Vochtbestrijding Brico

Vochtbestrijding producten bij Brico

Als je kampt met vocht in huis, bestaan er verschillende manieren om je muren terug te drogen of om de luchtvochtigheid te herstellen. Ook bij doe-het-zelfzaken als Brico, Hubo of Gamma vind je verschillende producten die populair zijn in de vochtbestrijding. Hieronder belichten we enkele van de meest verkochte Brico-producten.

Bekijk alle producten tegen opstijgend vocht (ranking op Bol.com). Meer informatie over opstijgend vocht vind je hier.

Rubson vochtopnemer

De Rubson vochtopnemer is een makkelijke oplossing voor vocht in huis. Vanbinnen plaats je een grote tab, die ook nog eens geuren neutraliseert. Het heeft een 360 graden luchtcirculatie waardoor er extra veel vocht kan worden opgevangen. Hij werkt zonder elektriciteit of batterijen, dus je kunt hem overal neerzetten.

Deze vochtopnemer werkt vrij simpel: je koppelt de waterbak en de tabhouder aan elkaar en plaatst vervolgens te tab in de tabhouder. Daarna kun je hem neerzetten waar je wilt. Op de waterbak kun je zien hoeveel water het heeft opgevangen.

De Rubson is bij Brico verkrijgbaar in verschillende varianten: eentje met een tab van 450 gram, of eentje met een tab van 900 gram. Ook is er de variant Rubson ‘Power Tab’ met een tab van wel 1 kilogram. Ook zijn er Rubson ‘GO’ vochtbestrijders beschikbaar, die zijn kleiner en hebben een bloemengeur of dennengeur.

Naast de vochtopnemer zelf is er ook nog een navulling beschikbaar. Deze komt in een verpakking van 4 zakjes van in totaal 4 kilogram.

Sencys vochtopnemer

Naast de Rubson vochtopnemer, heeft Brico ook nog de Sencys vochtopnemer. In tegenstelling van de Rubson, maakt deze gebruik van korrels in een zak. Ook deze gebruikt geen elektriciteit of batterijen. Hij is verkrijgbaar in twee maten: eentje voor 450 gram korrels en eentje voor 1 kilogram korrels.

De Sencys vochtopnemer bestaat uit twee onderdelen: de waterbak en het bovengedeelte voor de zak met korrels. Om te beginnen met het onttrekken van het vocht, hoef je simpelweg alleen de zak met korrels in de bovenste bak te plaatsen en dan is hij klaar voor gebruik.

Voor deze vochtopnemer zijn er verschillende navullingen. Brico heeft een ruim assortiment zakken van 450 gram, 1 kilogram of 3 kilogram. Naast het onttrekken van vocht, neutraliseren deze korrels ook nare geurtjes.

Hieronder beschikbaar: gratis vochtdiagnose met erkend vochtexpert.

Wil je prijzen vergelijken? Of informatie inwinnen over vochtbestrijding?

Kies hieronder je land om de gratis vochtexpertise aan te vragen of meer informatie te krijgen

Over deze website

Vochtbestrijding Info staat verbonden met meer dan 250 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtexpert? Via deze website kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde vochtexperts en vochtbedrijven in je buurt in België en Nederland.

Een vochtexpertise is altijd gratis en vrijblijvend (zonder verdere verplichtingen). Als u wilt dat er werken worden uitgevoerd, kan u ook een prijsbestek opvragen. Een vochtdiagnose is bovendien heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je muren (bijvoorbeeld de vochtigheidspercentages), je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies.

Hoeveel kost vochtbestrijding?

Bereken de prijs voor verschillende soorten vochtbestrijding via deze rekenmodule en onafhankelijke offertemodule.

Gratis en objectief maximaal 4 prijzen vergelijken van enkel erkende vochtexperts. In enkele muisklikken.

KLIK HIER

WTCB Vochtbestrijding en opstijgend vocht

Vochtige muren? Hoge luchtvochtigheid? Opstijgend vocht?

Download de gratis gids over Vochtbestrijding van het officiële WTCB. De gids komt toe via e-mail.

Hoe behandel je opstijgend vocht? Hoe verlopen muurinjecties? Wat kan je allemaal doen? 

Lees het in deze gratis gids van WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Het WTCB is een particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie van bouwbedrijven.

Onafhankelijke vergelijking van +250 bedrijven in vochtbestrijding

Zeg vaarwel aan dat vervelend vocht

Bereken de prijs van vochtbestrijding (in muren of kelder) of gebruik onze innovatieve offertemodule.

Gratis 4 prijzen en/of aannemers vergelijken, onafhankelijk van elkaar. Via enkele muisklikken.

KLIK HIER