Vochtproblemen appartementen

Vochtproblemen appartementen

Vochtproblemen zijn niet leuk in je huis, maar al zeker niet als dit niet je eigen schuld is. Het kan soms gebeuren dat je met vochtproblemen in je appartement te maken krijgt. Hierbij geldt meestal dat er een gedeelde verantwoordelijkheid is met aanpalende buren of met alle bewoners samen (voor de gemeenschappelijke delen). Dat kan soms door de slechte isolatie van het gebouw of door een vochtprobleem in de liftkoker bijvoorbeeld.

Oplossingen voor vocht in het appartement

Als je dit niet leuk vindt, moet je wat actie gaan ondernemen. Zo is het al een goede eerste stap om vriendelijk bij je buren te informeren of zij ook last hebben van vochtproblemen. Misschien kunnen jullie een akkoord vinden om de kosten te delen of elkaar te helpen? Want een gedeelde muur kan je niet zomaar zelf behandelen zonder je buren in te lichten.

Als het probleem alleen in jouw deel van het appartement voorkomt, dan kan je de vochtigheid gaan bestrijden met allerlei soorten producten. Overdrijf niet te veel, want dit kan soms schadelijk zijn als je niet goed oppast welke producten je gebruikt.

Het kan ook gebeuren dat je niets weet van soorten producten en je vindt helemaal niks op het internet over alle soorten producten en welke de beste zijn. Daarom is het ook altijd goed om het eens te overwegen om iemand te vinden die dit voor jou wil en kan doen. Dat kan iemand zijn die je persoonlijk kent, misschien wel uit je flat, maar dit kan ook iemand zijn die hier alles van af weet en erkend vochtexpert is.

Al bij al zijn er heel veel manieren om van de vochtproblemen in je appartement te geraken. Je zal dus zeker wel een oplossing vinden. Tip: bekijk alle oplossingen in ons overzicht met vochtproblemen

Hieronder beschikbaar: gratis vochtdiagnose met erkend vochtexpert.

Wil je prijzen vergelijken? Of informatie inwinnen over vochtbestrijding?

Kies hieronder je land om de gratis vochtexpertise aan te vragen of meer informatie te krijgen

Over deze website

Vochtbestrijding Info staat verbonden met meer dan 250 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtexpert? Via deze website kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde vochtexperts en vochtbedrijven in je buurt in België en Nederland.

Een vochtexpertise is altijd gratis en vrijblijvend (zonder verdere verplichtingen). Als u wilt dat er werken worden uitgevoerd, kan u ook een prijsbestek opvragen. Een vochtdiagnose is bovendien heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je muren (bijvoorbeeld de vochtigheidspercentages), je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies.

Hoeveel kost vochtbestrijding?

Bereken de prijs voor verschillende soorten vochtbestrijding via deze rekenmodule en onafhankelijke offertemodule.

Gratis en objectief maximaal 4 prijzen vergelijken van enkel erkende vochtexperts. In enkele muisklikken.

KLIK HIER

WTCB Vochtbestrijding en opstijgend vocht

Vochtige muren? Hoge luchtvochtigheid? Opstijgend vocht?

Download de gratis gids over Vochtbestrijding van het officiële WTCB. De gids komt toe via e-mail.

Hoe behandel je opstijgend vocht? Hoe verlopen muurinjecties? Wat kan je allemaal doen? 

Lees het in deze gratis gids van WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Het WTCB is een particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie van bouwbedrijven.

Onafhankelijke vergelijking van +250 bedrijven in vochtbestrijding

Zeg vaarwel aan dat vervelend vocht

Bereken de prijs van vochtbestrijding (in muren of kelder) of gebruik onze innovatieve offertemodule.

Gratis 4 prijzen en/of aannemers vergelijken, onafhankelijk van elkaar. Via enkele muisklikken.

KLIK HIER