Opstijgend vocht bestrijden met Carebrick-systeem

Opstijgend vocht bestrijden met Carebrick systeem

Vocht bestrijden met het Carebrick-systeem

Het Carebrick-systeem is een systeem speciaal ontwikkeld voor het bestrijden van vocht. Er wordt steeds meer gekozen voor het bestrijden van vocht met het carebrick-systeem. Dit systeem heeft namelijk heel wat voordelen. Ontdek ze hier!

Waarom het Carebrick-systeem de beste oplossing is voor je vochtproblemen

Vochtproblemen worden vaak veroorzaakt door grondwater dat opstijgt in de muren in een combinatie met slechte ventilatie. Vocht kan leiden tot schimmels. En schimmels zijn erg ongezond voor je huis én je gezondheid. Daarom is het beter om vocht zo snel en efficiënt mogelijk aan te pakken en daarbij komt het carebrick-systeem goed van pas.

Het carebrick-systeem is de efficiëntste methode om vocht aan te pakken

De meeste vochtbestrijdingsmiddelen bedekken het vocht, maar verwijderen het niet volledig. Met als gevolg dat het vocht na enige tijd weer in je muur zal dringen. Het carebrick- systeem pakt vocht definitief aan. Waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over vochtproblemen. Het carebrick-systeem is dus de meest permanente oplossing.

Het carebrick-systeem is milieuvriendelijk

Er zijn heel wat vochtbestrijdingsmiddelen op de markt, waaronder het grootste deel niet zo milieuvriendelijk is. Sterke producten kunnen zelf schadelijk zijn voor het milieu en je gezondheid. Kiezen voor het carebrick-systeem is kiezen voor de gezondheid van je huis, jezelf én het milieu. Carebrick werkt vochtregulerend en maakt gebruik van stromende lucht om het vocht in je muur te verdampen. Een meer natuurlijke en efficiënte manier om vocht te bestrijden is er niet!

Levenslang vochtvrij

Met Carebrick weet je dat je huis voor altijd vochtvrij zal blijven. Deze methode lost vochtproblemen voor altijd op. Omdat Carebrick zo zeker is van zijn kwaliteit en duurzaamheid, biedt Carebrick je levenslange garantie. Moest je je huis willen verkopen dan kan het Carebrick-systeem er zelfs voor zorgen dat de waarde van je huis behouden wordt, omdat vocht gewoon geen kans meer maakt.

Tip: bekijk zeker ook eens ons artikel over opstijgend vocht.

Hieronder beschikbaar: gratis vochtdiagnose met erkend vochtexpert.

Wil je prijzen vergelijken? Of informatie inwinnen over vochtbestrijding?

Kies hieronder je land om de gratis vochtexpertise aan te vragen of meer informatie te krijgen

Over deze website

Vochtbestrijding Info staat verbonden met meer dan 250 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtexpert? Via deze website kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde vochtexperts en vochtbedrijven in je buurt in België en Nederland.

Een vochtexpertise is altijd gratis en vrijblijvend (zonder verdere verplichtingen). Als u wilt dat er werken worden uitgevoerd, kan u ook een prijsbestek opvragen. Een vochtdiagnose is bovendien heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je muren (bijvoorbeeld de vochtigheidspercentages), je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies.

Hoeveel kost vochtbestrijding?

Bereken de prijs voor verschillende soorten vochtbestrijding via deze rekenmodule en onafhankelijke offertemodule.

Gratis en objectief maximaal 4 prijzen vergelijken van enkel erkende vochtexperts. In enkele muisklikken.

KLIK HIER

WTCB Vochtbestrijding en opstijgend vocht

Vochtige muren? Hoge luchtvochtigheid? Opstijgend vocht?

Download de gratis gids over Vochtbestrijding van het officiële WTCB. De gids komt toe via e-mail.

Hoe behandel je opstijgend vocht? Hoe verlopen muurinjecties? Wat kan je allemaal doen? 

Lees het in deze gratis gids van WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Het WTCB is een particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie van bouwbedrijven.

Onafhankelijke vergelijking van +250 bedrijven in vochtbestrijding

Zeg vaarwel aan dat vervelend vocht

Bereken de prijs van vochtbestrijding (in muren of kelder) of gebruik onze innovatieve offertemodule.

Gratis 4 prijzen en/of aannemers vergelijken, onafhankelijk van elkaar. Via enkele muisklikken.

KLIK HIER