Vraag een gratis vochtanalyse (België)

Bekijk via de module hieronder een lijst met alle erkende bedrijven in vochtbestrijding in België. Een erkenning is belangrijk, want niet-erkende bedrijven kunnen niet dezelfde garanties bieden. 


Via het formulier hieronder treedt u automatisch in contact met een nabij vochtbestrijdingsbedrijf. Onderstaand formulier staat enkel in verbinding met de database in België. Woon je in Nederland? Klik dan hier.


Zij bieden u een vrijblijvende vochtanalyse aan. Indien gewenst kan u ook direct prijs laten berekenen. Dit is geheel vrijblijvend en altijd gratis!


Heeft u specifieke vragen, verzoeken of twijfels? Noteer deze in het berichtveld in het formulier!

Aanvraagformulier

Grootste database met meer dan 250 erkende bedrijven in vochtbestrijding. 

Treed automatisch in contact met maximaal 5 (of minder) bedrijven via het formulier hierboven. Klik hieronder voor meer informatie.

Bedrijven in vochtbestrijding
profile-pic
Erwin

Ik werd heel goed geholpen en kreeg deskundig bouwadvies en tips om mijn kelder terug droog te krijgen.

profile-pic
Erika Borsbeek

Zelfs in augustus hadden we last van vocht in huis. En nu is er eindelijk een oplossing gekomen. We vroegen via deze site een gratis vochtanalyse. Heel goede ervaring gehad. Heel professioneel.

profile-pic
Alain

Na een ongewoon felle regenbui op 9 februari stelden we vast dat er 2 cm water in de bewoonde kelderverdieping stond (slaapkamer & badkamer). Een vochtexpert is nagegaan of er een grondwaterprobleem is zonder de vloer en/of de wanden moesten afgebroken worden. Vrijblijvende prijsberekening gekregen en viel veel beter mee dan gedacht. Topservice.

profile-pic
Ann Zulte

Na een lange zoektocht kwamen we hier uit, en zijn we heel goed geholpen door een ervaren vochtbestrijding firma. Nu weten we tenminste wat we moeten doen om onze muren terug mooi droog te krijgen. Het was ook gratis zoals beloofd. Bedankt William!

profile-pic
Elfi

Wij werden heel goed geadviseerd voor enerzijds opstijgend vocht, anderzijds voor doorslaand vocht langs de zijgevel. Ook advies in zake behandeling en renovatie van de zijgevel.

Plaats een review

E-mail wordt niet gepubliceerd conform GDPR. Uw informatie is veilig via SSL-versleuteling.

Hoe was uw ervaring met de gratis vochtanalyse?

Aanvraagformulier

Klik op de knop om een aanvraag voor gratis vochtdiagnose te starten.

gratis

VOCHTANALYSE

>