Water-Dicht

Water-dicht Merelbeke

Water-Dicht is de vochtbestrijdingsspecialist uit Merelbeke. Voor al uw vochtproblemen heeft Water-Dicht een passende oplossing zodat u er snel, weer helemaal vochtvrij bij zit.

 

Water-Dicht is…

Wij zijn een vochtbestrijdingsspecialist uit Merelbeke. Wij bestrijden alle veel voorkomende vocht- en waterproblemen voor u en treffen tevens preventieve maatregelen tegen vocht- en waterproblemen. Ons ervaren personeel staat altijd voor u klaar om uw vochtprobleem weg te nemen. Met een ruime ervaring van meer dan 30 jaar, bent u verzekerd van zeer professionele hulp en een goed resultaat.

 

Wat doet Water-Dicht vochtbestrijding?

Wij specialiseren ons in:

 

 1. Vochtbestrijding bij vocht in huis of op de werkplek: wij bestrijden elk vochtprobleem voor u zowel thuis als op de werkplek. Van optrekkend vocht tot vocht ontstaan door bijvoorbeeld een lekkage, wij hebben altijd een passende oplossing.
 2. Het bestrijden van opstijgend vocht: wij zijn specialist in het bestrijden en tegengaan van opstijgend vocht. Door middel van onder andere muurinjecties pakken wij dit probleem snel en grondig voor u aan.
 3. Volledige of gedeeltelijke kelderdichting: wij dichten de kelder af zodat vocht niet meer binnen kan dringen, dit kan gedeeltelijk (muren) maar ook indien nodig volledig (muren en vloer).
 4. Het plaatsen van muurinjecties: om optrekkend vocht tegen te gaan plaatsen wij onder ander muurinjecties. De injecties hebben een waterkerende werking en voorkomen zo dat vocht via de muur omhoog trekt.
 5. Kelderdrainage: heeft u water in de kelder staan, door middel van kelderdrainage verwijderen wij het water en gaan vervolgens aan de slag met het verwijderen van het vocht.
 6. De bestrijding van schimmels: bij vochtproblemen ontstaat vaak schimmelgroei. De schimmels zijn niet alleen slecht voor het oppervlakte waar deze op groeien, ze brengen ook gezondheidsrisico’s met zich mee. Wij bestrijden de schimmels en zullen de vochtplek behandelen.
 7. De uitvoer van gevelbehandelingen: ook voor de uitvoer van gevelbehandeling bent u bij ons aan het goede adres. Onze gevelspecialisten zijn zeer ervaren en zullen uw gevel behandelen met de beste technieken om zorg te dragen voor een duurzaam resultaat.
 8. Wegnemen en tegengaan van water in kelder: door middel van kelderdrainage en kelderafdichting kunnen wij u een all-round oplossing bieden tegen vocht in de kelder. Kelders zijn vaak de meest vochtgevoelige plekken in een pand en hier besteden wij dan ook extra aandacht aan het bestrijden van vocht.

 

Waar zijn we actief?

Wij zijn actief in de regio’s:

 

 • West Vlaanderen
 • Oost Vlaanderen
 • Vlaams Brabant
 • Regio Brussel
 • Provincie Antwerpen

 

Wat zijn onze troeven?

Water-Dicht is lid van de federaties: Bouw Unie van het KMO-bouwbedrijf, De Confederatie Bouw en Het Wetenschappelijk en Technische Centrum Voor het Bouwbedrijf.

Tevens zijn wij al meer dan 30 jaar actief, hetgeen gezorgd heeft dat wij een zeer grootte ervaring hebben. In deze ruim 30 jaar hebben wij laten zien dat wij: Succesvol vocht bestrijden en kwaliteit leveren voor al onze klanten. Wij een betrouwbare partner zijn in de bestrijding van alle vochtgerelateerde problemen. Wij meegroeien met de tijd en altijd opzoek zijn naar manieren om onze service te verbeteren.

Hieronder beschikbaar: gratis vochtdiagnose met erkend vochtexpert.

Wil je prijzen vergelijken? Of informatie inwinnen?

Kies hieronder je land om de gratis vochtexpertise aan te vragen of meer informatie te krijgen

WTCB Vochtbestrijding en opstijgend vocht

Vochtige muren? Hoge luchtvochtigheid? Opstijgend vocht?

Download de gratis gids over Vochtbestrijding van het officiële WTCB. De gids komt toe via e-mail.

Hoe behandel je opstijgend vocht? Hoe verlopen muurinjecties? Wat kan je allemaal doen? 

Lees het in deze gratis gids van WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Het WTCB is een particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie van bouwbedrijven.

Over ons

Vochtbestrijding Info staat verbonden met meer dan 250 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtexpert? Via deze website kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde vochtexperts en vochtbedrijven in je buurt in België en Nederland.

Een vochtexpertise is altijd gratis en vrijblijvend (zonder verdere verplichtingen). Als u wilt dat er werken worden uitgevoerd, kan u ook een prijsbestek opvragen. Een vochtdiagnose is bovendien heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je muren (bijvoorbeeld de vochtigheidspercentages), je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies.

Hoeveel kost vochtbestrijding?

Bereken de prijs voor verschillende soorten vochtbestrijding via deze rekenmodule en onafhankelijke offertemodule.

Gratis, onafhankelijk. Tot 4 prijzen vergelijken van enkel erkende vochtexperts.

KLIK HIER

Onafhankelijke vergelijking van +250 bedrijven in vochtbestrijding

Hoeveel zou het kosten?

Bereken de prijs van vochtbestrijding (in muren of kelder) of gebruik onze innovatieve offertemodule.

Gratis, onafhankelijk. 5 prijzen vergelijken. Probeer het zelf!

KLIK HIER

Populaire onderwerpen
Rewah

GRATIS DOWNLOAD

Download de gratis brochure over opstijgend vocht (uitgegeven door Rewah NV, internationaal producent bouwmaterialen vocht)