Vocht in de liftkoker

Vocht in de liftkoker

Gevaar van vocht in liftkoker

Een liftkoker ligt vaak diep in het gebouw en komt hierdoor wel eens gedeeltelijk of geheel onder water te staan. Vaak is dit iets wat minder goed afgewerkt wordt, omdat het op het eerste gezicht niet zichtbaar is. Dit lijkt dus op het eerste gezicht niet zo erg, want het komt immers zo vaak voor?

Toch is vocht op deze plaats zeker niet gewenst! Zo zou het vocht alle onderdelen aantasten, zowel de mechanische als de elektronische. Bovendien wordt het grondwater ook vervuild door vetten en olie die gelekt worden uit de liftkoker. Dit is iets wat je lift en je bedrijf wel kan missen natuurlijk. Daarom kan je beter een behandeling zoeken tegen dit vochtprobleem. Maar doe je dit beter zelf of geef je dit beter uit handen?

Behandeling hiervan? Uit handen geven of zelf doen?

Hoe behandel je dit dan? Kan je dit zelf doen? Eigenlijk is dit een werk voor professionals, tenzij je zelf in deze sector werkt. Daarom schakel je beter een professioneel bedrijf in die de lekkages in liftputten kan dichten. Zo ben je zeker dat het goed en veilig gebeurt.

Extra informatie gewenst over droog maken van liftkoker?

Heb je zelf ook interesse in zo’n behandeling, bijvoorbeeld voor de lift in jouw bedrijf, maar zit je nog met enkele vragen? Waarschijnlijk zal je deze klus niet zelf kunnen uitvoeren als dit niet jouw job is, dus kan je beter een professioneel vochtbestrijdingsbedrijf inschakelen hiervoor. Hiervoor kan je gemakkelijk terecht op het internet of via de zoekmodule van deze website: daar vind je vast een bedrijf terug bij jou in de buurt. Zij weten hier vast wel raad mee.

Heb je toch nog enkele vragen die je graag beantwoord zou zien? Neem dan zeker contact op met de medewerkers van deze bedrijven. Zij helpen je vast zeer graag verder bij al je verdere vragen en kunnen je een offerte aanbieden welke nog volledig vrijblijvend is!

Hieronder beschikbaar: gratis vochtdiagnose met erkend vochtexpert.

Wil je prijzen vergelijken? Of informatie inwinnen over vochtbestrijding?

Kies hieronder je land om de gratis vochtexpertise aan te vragen of meer informatie te krijgen

Over deze website

Vochtbestrijding Info staat verbonden met meer dan 250 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtexpert? Via deze website kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde vochtexperts en vochtbedrijven in je buurt in België en Nederland.

Een vochtexpertise is altijd gratis en vrijblijvend (zonder verdere verplichtingen). Als u wilt dat er werken worden uitgevoerd, kan u ook een prijsbestek opvragen. Een vochtdiagnose is bovendien heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je muren (bijvoorbeeld de vochtigheidspercentages), je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies.

Hoeveel kost vochtbestrijding?

Bereken de prijs voor verschillende soorten vochtbestrijding via deze rekenmodule en onafhankelijke offertemodule.

Gratis en objectief maximaal 4 prijzen vergelijken van enkel erkende vochtexperts. In enkele muisklikken.

KLIK HIER

WTCB Vochtbestrijding en opstijgend vocht

Vochtige muren? Hoge luchtvochtigheid? Opstijgend vocht?

Download de gratis gids over Vochtbestrijding van het officiële WTCB. De gids komt toe via e-mail.

Hoe behandel je opstijgend vocht? Hoe verlopen muurinjecties? Wat kan je allemaal doen? 

Lees het in deze gratis gids van WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Het WTCB is een particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie van bouwbedrijven.

Onafhankelijke vergelijking van +250 bedrijven in vochtbestrijding

Zeg vaarwel aan dat vervelend vocht

Bereken de prijs van vochtbestrijding (in muren of kelder) of gebruik onze innovatieve offertemodule.

Gratis 4 prijzen en/of aannemers vergelijken, onafhankelijk van elkaar. Via enkele muisklikken.

KLIK HIER