Muur insmeren tegen vocht

Muur insmeren tegen vocht

We hebben allemaal wel eens last van vocht op onze muren en één van de manieren om dit te bestrijden is door je muren in te smeren met verschillende soorten producten. Soms is het makkelijker om dit door een vakman te laten doen, maar je kan het natuurlijk altijd zelf proberen.

De beste producten voor je muren

Hieronder vind je een lijstje met een paar van de beste producten om vochtige muren te bestrijden.

Aquaplan

De Aquaplan vochtbarrière kit is een kit die je goed kan helpen tegen het bestrijden van vochtige muren. Het is een solventvrije en gebruiksklare injectiegel om opstijgend vocht in je muren te verhelpen. Voor moest je niet weten wat solvent is: dat is een stof die de mogelijkheid heeft om een of meerdere stoffen op te lossen. Deze kit is speciaal ontwikkeld om de kleine boorgaten in de horizontale voegen van je muren te injecteren tegen vochtbarrière.

OAF Gevelimpregneer

Voor vochtige muren aan je gevel is OAF Gevelimpregneer heel handig. Het moet preventief worden aangebracht en na aanbrenging maakt het de muur waterafstotend en voorkomt het regendoorslag en de aangroei van alg en mos.

Rubson

Rubson is algemeen al een bekender merk als het aankomt op vochtige muren bestrijden. Het is een product dat ook preventief werkt zoals OAF. In tegenstelling tot OAF wordt Rubson echter meer gebruikt op binnenmuren om een vochtwerend scherm te leggen. Een Rubson-behandeling zorgt ervoor dt je je muren terug kan schilderen of behangen.

Gratis vochtdiagnose met erkend vochtexpert.

Vochtbestrijding.info staat verbonden met meer dan 250 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtexpert? Via deze website kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde vochtexperts en vochtbedrijven in je buurt. Een vochtexpertise is altijd gratis en vrijblijvend (zonder verdere verplichtingen). Als u wilt dat er werken worden uitgevoerd, kan u ook een prijsbestek opvragen. Een vochtdiagnose is bovendien heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je muren (bijvoorbeeld de vochtigheidspercentages), je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies.

Kies hieronder je land om de gratis vochtexpertise aan te vragen of meer informatie te krijgen

Onafhankelijke vergelijking van +250 bedrijven in vochtbestrijding

Populaire onderwerpen
>