Murprotec Nederland

Murprotec

Geen vochtproblemen meer dankzij Murprotec

 

Murprotec doet al 65 jaar aan vochtbestrijding in België en Nederland ter voorkoming van schimmels, zwammen en ontsierende vochtplekken aan uw pand. Wij voeren onze werkzaamheden in diverse Europese landen uit, waardoor we jaarlijks meer dan 11.000 huishoudens van hun problemen met opstijgend vocht en andere vocht gerelateerde problemen, afhelpen. Lees in deze blogpost hoe wij ook u van dienst kunnen zijn.

 

Over Murprotec

Murprotec is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het onder controle krijgen van problemen die onder andere door opstijgend vocht ontstaan. In onze visie hoeft uw kostbaar bezit niet in waarde te dalen vanwege de invloed dat ons nogal nattig klimaat op bouwmaterialen heeft. Vandaar dat wij het al enkele jaren tot onze missie gemaakt hebben om u te helpen aan alle vocht gerelateerde problemen aan uw gebouw, het hoofd te bieden.

Dit doen we door:

 

  • ons personeel die training te geven welke hen in staat stelt om te kunnen vaststellen waardoor er vochtproblemen aan uw pand ontstaan;
  • ons team te voorzien van voldoende kennis en vaardigheden om uw overlast effectief op te lossen;
    Tevens stellen we collegialiteit, openheid en integriteit van alle Murprotec werknemers als bindende factoren, hetgeen wij naar buiten toe ook uitstralen.

Met behulp van deze strategie, is het ons gelukt om dé marktleider te zijn en te blijven voor wat vochtbestrijding aan gebouwen, betreft.

Plaats daar bovenop nog de vaardigheid ons te kunnen inbeelden welke impact het ontdekken van schimmels in uw woning op uw humeur kan hebben, en u weet dan dat u bij ons op het juiste adres bent.

 

Hoe vochtigheid voor problemen aan uw pand kan zorgen

Vocht is water dat verdampt. U ziet het bijvoorbeeld wanneer u water tot zijn kookpunt laat koken waarna u bijvoorbeeld een schotel boven de “stoom” houdt. Er treedt in dat geval condensatie op dat als druppels te zien is op uw schoteltje.
Dezelfde verdamping van water treedt op wanneer u baadt ( met heet of warm water), tijdens het koken of vaat afwassen en wanneer waterplassen door de zon gaan verdampen.

Indien:

 

  • De isolatie en luchtventilatie in uw woning niet optimaal is,
  • Uw muren niet goed onderhouden zijn,
  • er lekkages aan uw leidingen zijn die u niet hebt kunnen verhelpen,
  • U last hebt van wateroverlast op uw perceel terwijl de fundering van uw woning verouderd is, kan u met dit lastig probleem te maken krijgen.
  • U constateert bijvoorbeeld de aanwezigheid van schimmels in uw kelder, die daarnaast ook nog muf ruikt. Of u ontdekt ontsierende vocht vlekken tegen uw plafond aan terwijl het verf en behang ook beginnen af te bladeren.

 

Wat doet Murprotec voor u?

Murprotect lost deze problemen voor u op door de oorzaak te detecteren, waarna er kelderdichting of de behandeling met een vochtwerend product plaatsvindt. Ook het ventilatiesysteem passen onze arbeiders aan indien bijvoorbeeld kelderdichting alleen het probleem niet verhelpt.

Murprotect weet door haar jaren lange ervaring met dergelijke problemen uw woning binnen zeer korte tijd vochtvrij te maken. Schroom daarom niet om ons te contacteren , voor een vrijblijvende offerte en al uw andere vragen. Wij zijn u graag van dienst!

Professionele vochtdiagnose laten uitvoeren (altijd gratis)

Vochtbestrijding.info staat verbonden met meer dan 300 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtspecialist? Via deze module kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde bedrijven in je buurt.

Een vochtexpertise gebeurt enkel door professionals en is altijd gratis en vrijblijvend zonder verdere verplichtingen. Een vochtdiagnose is ook heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je muren (bijvoorbeeld de vochtigheidspercentages), je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies.

Kies je land om te starten. Woon je in België of Nederland?

Geef je beoordeling voor dit artikel