Kelderdichting Roeselare

In dit artikel geven wij jou een overzicht van vocht-experten die aan de slag kunnen gaan met jouw vochtprobleem. Binnen de kortste keren kunnen zij komaf maken met het opstijgend vocht om jou een vochtvrij huis te bezorgen mét een functionele, droge kelder. We geven jou de beste tips mee om een expert te selecteren zodat jij niet meer te maken krijgt met dat vervelende opstijgend vocht. Hieronder lees je meer over de beste aanpak in de zoektocht naar een expert voor kelderdichting!

Woon jij in Roeselare en heb je last van een vochtige kelder?

Optrekkend vocht met een vochtige kelder tot gevolg is een veelvuldig voorkomend probleem in West-Vlaanderen en meer specifiek regio Roeselare. 1 op de 5 huizen krijgt hiermee uiteindelijk te maken.

Dit vocht kan na verloop van tijd het leefklimaat op een negatieve manier beïnvloeden. Indien er te lang gewacht wordt met een aanpak voor het vochtprobleem, kan ook de waarde van jouw woning stevig aangetast worden. Daarom is het dus uitermate belangrijk om kort op de bal te spelen als opstijgend vocht komt loeren.

Er zijn tal van mogelijke variërende oorzaken die een natte kelder of natte muren kunnen verklaren. Denk bijvoorbeeld aan insijpelend grondwater in de kelder, vochtbeschadiging van vloeren door opstijgend vocht, grondwater dat naar binnen komt in gebieden zonder zuivere ondergrond…

Let op: Het is niet omdat er recent een nieuwe vloer is gelegd of omdat je in nieuwbouwwoning woont, dat er geen vochtproblemen kunnen voorkomen!! Wees dus alert voor indicaties van een mogelijk vochtprobleem zoals vochtige muren door optrekkend vocht of een natte kelder!

Kelderdichting in Gent

Verhoog jouw huis in waarde

Het aanpakken van vochtproblemen in keldermuren en -vloeren maakt in eerste instantie dat je een toegevoegde functionele ruimte creëert in jouw huis op de plaats waar zich voordien een vochtige kelder bevond. De mogelijkheden om deze ruimte te benutten zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een extra opslagruimte, een mancave, een wijnkelder, een fitness- of relaxruimte… Dit zal ook een directe invloed hebben op de waarde van jouw woning binnen de huizenmarkt. Een stijging in waarde van jouw eigendom, wie ziet dat nu niet graag komen?

Waarom heb ik hiervoor een expert nodig?

Ervaren vochtbestrijders hebben al heel wat ervaring kunnen opdoen in het erkennen en constateren van vochtproblemen. Ook bezitten zij toegespitste apparatuur zoals vochtmeters om jouw gehele woning te onderzoeken en de hoeveelheid aanwezig vocht vast te kunnen stellen. Na een plaatsbezoek aan jouw woning zal een expert jou ook meteen kunnen voorzien van een advies over een gepaste oplossing. Dat voorstel zal volledig in de lijn liggen van de nood van jouw kelder, jouw beschikbare budget en het gewenste einddoel dat jij voor ogen hebt voor jouw kelder.

Vochtige muren in jouw huis? Opstijgend vocht in de kelder? Onderneem actie!

Optrekkend vocht in de woning kan mogelijks na verloop van tijd tal van neveneffecten tot gevolg hebben. Dergelijke onprettige problemen kun je beter voorkomen dan genezen. Een voorbeeld hiervan is schimmelvorming op de muren. In een verder stadium is er soms zelfs sprake van zwammen die op vochtige plekken worden aangetroffen.

Bijna alle woningen in Roeselare met een kelder die getroffen wordt door vocht, krijgen te kampen met schimmelvorming of op zijn minst een muffe geur die toekomstige schimmelvorming voorspelt. Begin je schimmel te ruiken in je kelder? Dan is het tijd om een expert in te schakelen!

Verder kan een vochtige kelder ook ander ongedierte aantrekken zoals ratten, pissebedden, kakkerlakken … Deze ongenodigde gasten kunnen de muren en fundamenten van jouw woning verder aantasten. Gelukkig kan je deze bijkomende problemen makkelijk vermijden door simpelweg het vochtprobleem aan te pakken via kelderdichting.

Kelderdichting in Gent

Vermijd een broeihaard voor schimmels en ongedierte!

Je onderneemt best zo snel mogelijk actie door een expert in kelderdichting in te schakelen. Natuurlijk heb je het liefst meteen een duurzame oplossing beet om zo voor altijd af te zijn van het opstijgend vocht.

Tegenwoordig zijn bedrijven altijd bezig om zichzelf steeds opnieuw te innoveren door de nieuwste technieken op de markt uit te testen. Zo kunnen ze zichzelf steeds beter en sterker maken in hun vak. Dat doen ze natuurlijk om jou de beste service te bieden. De technieken die nu voorhanden zijn laten toe om jouw kelder en muren binnen de kortste keren van het vocht te ontdoen en functioneel te maken.

Waarom een professionele aannemer kelderdichting in regio Roeselare? Dit zijn de voordelen!

Zit je nog te twijfelen of je wel zou opteren voor een professionele aannemer? Wil je zelf muren injecteren met een zelfbouwpakket of om een nieuwe wand plaatsen in jouw natte kelder? Dat is misschien niet het slimste idee. Lees hieronder waarom je het best kiest voor een expert!

 1. Gespecialiseerde apparatuur

  Een vochtexpert beschikt over gespecialiseerde vochtmeters die door de muren heen (verborgen) vochtproblemen kunnen opsporen. Op deze manier kunnen vochtproblemen vroegtijdig opgespoord worden en komen ook verborgen kwaaltjes snel aan de oppervlakte.

 2. Een transparante, eerlijke prijs

  Na een plaatsbezoek kan je ook onmiddellijk een prijs laten opmaken op maat van jouw situatie. Zo weet je onmiddellijk waar je aan toe bent. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en houd je van in het begin je budget in het oog. Iedereen houdt natuurlijk graag rekening met zijn portefeuille.

 3. Tips & tricks

  Een vochtexpert kan onmiddellijk raad geven over de beste aanpak naargelang jouw situatie. Ook preventieve tips van een expert krijg je mee van een expert zodat je naar de toekomst toe geen vochtproblemen en hinder meer hoeft te ondervinden.

 4. Bespaar jezelf geld, tijd en frustratie

  Kiezen voor een expert houdt in dat je zelf niet moet beginnen zoeken naar oplossingen of moet prutsen met onhandige doe-het-zelf pakketten. Deze bieden trouwens meestal geen garantie op kwaliteit. Bovendien zijn deze kant-en-klare zelfbouwpakketten vaak duur in vergelijking met het opgeleverde resultaat.

 5. EHBSEP: eerste hulp bij subsidies en premies

  Een professionele vochtexpert heeft naast kennis en ervaringen in de praktijk vaak ook verstand op het vlak van subsidiemaatregelen en premies voor herstel of renovatie aan jouw woning. Het bespaart je heel tijd en vooral moeite als je dit niet zelf moet uitzoeken.

Het is wel duidelijk dat er tal van voordelen verbonden zijn aan het werken met een professionele vochtexpert. De vraag is enkel nog: waar vind je de beste expert om zo’n klus uit te voeren?

Een waterdichte kelder in jouw woning? Kies voor kwaliteit met een erkende vochtspecialist

Vochtbestrijder is geen erkende titel vanuit de overheid. Dit wil zeggen dat iemand die van vandaag op morgen beslist om in de vochtbestrijding aan de slag te gaan, dit zomaar kan doen. Wees dus waakzaam! Werk samen met een vochtexpert van een firma die bij het WTCB aangesloten is. Het WTCB is een kwaliteitslabel voor bouwbedrijven. Enkel zo kan je zeker zijn van kwaliteit, betrouwbaarheid en correct uitgevoerd werk.
Je kan altijd best eens de database van het WTCB raadplegen. Als je het jezelf graag makkelijk maakt, dan gebruik je gewoon onze gratis en snelle online tool. Met deze tool vind je in max. 2 minuten een overzicht van de beste vochtbestrijding-bedrijven in Roeselare.

Hoe kies ik een expert kelderdichting in Roeselare? Met deze tips!

 1. Vertrouwelijke connectie

  Een aanpak die vertrouwelijk aanvoelt, een vakexpert die betrouwbaar is, een goede connectie met jouw aannemer, … Het is van essentieel belang om in zee te gaan met een aannemer die een betrokken aanpak hanteert en jou als klant een goed gevoel geeft. Voor grote werken in huis (zoals kelderdichting) is ook het gevoel belangrijk.

  Enkele dingen waar je op kan letten zijn een vlotte en correcte communicatie, duidelijke afspraken, (telefonische) bereikbaarheid, … De reviews van voormalige klanten kunnen je al een idee geven over de manier van werken van een bedrijf. Je kan zo ook al snel zien welke bedrijven een sterke reputatie hebben en welke bedrijven er bedenkelijke praktijken aan over houden.

  Tip: deze gratis vochtanalyse biedt je de mogelijkheid om in contact te komen met een expert die voldoet aan jouw wensen en verlangens op weg naar een waterdichte kelder!

 2. Kies voor een bedrijf in Roeselare!

  In regio Roeselare vind je erkende bedrijven met elk een eigen expertise en specialiteiten op vlak van vochtbestrijding. Er is dus met zekerheid een bedrijf met de nodige expertise in jouw buurt om jou te helpen met een oplossing.

 3. Vergelijk bedrijven op de markt

  Plaats zeker ook enkele interessante bedrijven tegenover elkaar. Maak hierbij een afweging tussen de troeven en minpunten die elk bedrijf kenmerken. Zo kan je het meest geschikte bedrijf selecteren voor jouw probleem.

  Onze online tool laat toe om tot 4 bedrijven in regio Vlaams-Brabant en hun prijzen te vergelijken. Vergelijk offertes en kies jouw expert uit!

Experten in vochtbestrijding en kelderdichting in Roeselare

Roeselare en omgeving tellen heel wat firma’s die gespecialiseerd zijn in kelderdichting. Via deze interactieve kaart is het makkelijk om zelf erkende aannemers in kelderdichting te bekijken. Je kan deze best eens onderling vergelijken om zo de beste eruit te filteren.

Wil je snel en eenvoudig in contact komen met de juiste firma voor jouw vochtprobleem? Dan kan je hier klikken voor een gratis vochtdiagnose van onze erkende vochtexpert. Zo kom je binnen de 2 minuten in contact met een vakexpert in kelderdichting in Roeselare. Check ook eens onze gratis tool op vochtbestrijding.info om snel en overzichtelijk 4 specialisten onderling te vergelijken.

Kelderdichting in Gent

Kaart experten kelderdichting in Roeselare

In 2 minuten een gratis vochtexpertise!

Het aanvraagformulier van vochtbestrijding.info staat verbonden met een database van meer dan 250 aangesloten bedrijven met de nodige bouwkundige erkenningen. Vraag hier een gratis offerte of plaatsbezoek aan en krijg:

 • Inzicht in alle verborgen vochtaantastingen in je woning
 • Een lijst van alle premies en subsidies waarop je aanspraak maakt bij een herstel
 • Een overzicht van alle gangbare tarieven bij een mogelijk herstel
 • Gespecialiseerd advies en preventieve tips om zelf vocht in huis te voorkomen
 • Antwoorden op al je vragen

Dit allemaal gratis en dat bij een eerste bezoek, zonder uitzonderingen!

Zit je nog met vragen over de oorzaken of aanpak van jouw vochtproblemen rond kelderdichting in Roeselare? Aarzel dan zeker niet om onze onafhankelijk vochtexperts te contacteren via dit formulier voor jouw gratis diagnose.

Hieronder beschikbaar: gratis vochtdiagnose met erkend vochtexpert.

Wil je prijzen vergelijken? Of informatie inwinnen over vochtbestrijding?

Kies hieronder je land om de gratis vochtexpertise aan te vragen of meer informatie te krijgen

Over deze website

Vochtbestrijding Info staat verbonden met meer dan 250 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtexpert? Via deze website kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde vochtexperts en vochtbedrijven in je buurt in België en Nederland.

Een vochtexpertise is altijd gratis en vrijblijvend (zonder verdere verplichtingen). Als u wilt dat er werken worden uitgevoerd, kan u ook een prijsbestek opvragen. Een vochtdiagnose is bovendien heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je muren (bijvoorbeeld de vochtigheidspercentages), je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies.

Hoeveel kost vochtbestrijding?

Bereken de prijs voor verschillende soorten vochtbestrijding via deze rekenmodule en onafhankelijke offertemodule.

Gratis en objectief maximaal 4 prijzen vergelijken van enkel erkende vochtexperts. In enkele muisklikken.

KLIK HIER

WTCB Vochtbestrijding en opstijgend vocht

Vochtige muren? Hoge luchtvochtigheid? Opstijgend vocht?

Download de gratis gids over Vochtbestrijding van het officiële WTCB. De gids komt toe via e-mail.

Hoe behandel je opstijgend vocht? Hoe verlopen muurinjecties? Wat kan je allemaal doen? 

Lees het in deze gratis gids van WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Het WTCB is een particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie van bouwbedrijven.

Onafhankelijke vergelijking van +250 bedrijven in vochtbestrijding

Zeg vaarwel aan dat vervelend vocht

Bereken de prijs van vochtbestrijding (in muren of kelder) of gebruik onze innovatieve offertemodule.

Gratis 4 prijzen en/of aannemers vergelijken, onafhankelijk van elkaar. Via enkele muisklikken.

KLIK HIER