Homefresh vochtbestrijding

Homefresh vochtbestrijding

Wie zijn we?

Homefresh is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bestrijden en het voorkomen van vocht. Onze experts zorgen ervoor dat je huis altijd vocht- en schimmelvrij is en dat is goed voor je woonst én je gezondheid! Door onze jarenlange ervaring en onze kennis weten wij precies hoe wij je vochtproblemen kunnen aanpakken! Heb je last van vocht in huis? Laat dan nu een gratis offerte maken en we bekijken samen hoe we je het beste van dienst kunnen zijn!

Veel meer dan vochtbestrijding

Homefresh is voornamelijk gespecialiseerd in alles wat met vochtbestrijding en het voorkomen van vocht te maken heeft. Wij zorgen daarom ook indien nodig voor de juiste ventilatie, een dakreiniging, een gevelreiniging, een kelderdichting, stucwerk en/of drainage.

Dakreiniging

Een dakreiniging zorgt niet enkel voor een mooi uitzicht van je woning, maar draagt ook bij tot constructie. Door je dak op tijd te laten reinigen vermijd je lekkages. En dat is belangrijk want, lekkages in je woonst kunnen met tijd zorgen voor schimmels die zich verder uitbreiden. Homefresh reinigt je dak op een professionele manier en gebruikt hiervoor steeds biologisch afbreekbare producten, zodat ze geen schade richten op je planten.

Vochtbestrijding

Door bepaalde omstandigheden kan er plots sprake zijn van vocht in je huis. Dan is het belangrijk dat er zo snel mogelijk in actie geschoten wordt. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het bestrijden van vocht en weten wij precies hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Wij boren gaten in de muur en plaatsen muurinjecties. Zo worden de muren beter beschermt en maken we de muur waterdicht. Op die manier wordt opstijgend vocht tegengegaan en is er ook geen kans op nare schimmels!

Ventilatie

Een goede ventilatie in je kelder is belangrijk. Ventilatie houdt het vormen van vocht tegen. Als je van plan bent om een goede ventilatie te installeren, komt onze adviseur ter plaatsen om een diagnose te stellen en een gepaste oplossing voor te stellen. Wij gaan altijd opzoek naar de oplossing die het meest onderhoudsvriendelijk is en zo weinig mogelijk stroom verbruikt.

Gevelreiniging/gevelbehandelingen

Wij reinigen je gevel en zorgen ervoor dat hij er weer als nieuw zal uitzien. Deze professionele gevelbehandeling maakt een wereld van verschil, bovendien zal een verzorgde voorgevel er ook voor zorgen dat vocht je huis niet binnensluipt!

Kelderdichting & drainage

Om schimmels en vocht te voorkomen is het belangrijk om de kelder waterdicht te maken. Om je kelder waterdicht te maken, werken wij steeds met hoogwaardige professionele producten van Duitse makelij. We zijn zo zeker van ons werk, dat wij je 10 jaar garantie bieden! Eens je kelder waterdicht is hoef je je geen zorgen meer te maken over water in je kelder. Als je al last hebt van water in je kelder, dan kunnen wij ook voor een kelderdrainage zorgen, zodat al het water verwijdert wordt.

Stucwerk

We herstellen beschadigt pleisterwerk en beschermen vloeren. Daarnaast maken wij ook al je muren schildersklaar. Ook stucwerk is belangrijk in het tegengaan van vocht. Vocht kruipt vaak in de muren en een goede bepleisterde muur gaat vocht tegen.

Waar zijn we actief?

Je kan bij Homefresh terecht als je in Oost-Vlaanderen, Antwerpen of Vlaams-Brabant woont!

Hoe kan je ons contacteren?

Je kan ons een mail sturen op info@homefresh.be of ons bellen op 0495640349. We zijn bereikbaar van maandag tot zaterdag. Contacteer ons voor een gratis afspraak, zodat wij je advies op maat kunnen geven en een gratis vochtdiagnose kunnen maken

Hieronder beschikbaar: gratis vochtdiagnose met erkend vochtexpert.

Wil je prijzen vergelijken? Of informatie inwinnen?

Kies hieronder je land om de gratis vochtexpertise aan te vragen of meer informatie te krijgen

WTCB Vochtbestrijding en opstijgend vocht

Vochtige muren? Hoge luchtvochtigheid? Opstijgend vocht?

Download de gratis gids over Vochtbestrijding van het officiële WTCB. De gids komt toe via e-mail.

Hoe behandel je opstijgend vocht? Hoe verlopen muurinjecties? Wat kan je allemaal doen? 

Lees het in deze gratis gids van WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Het WTCB is een particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie van bouwbedrijven.

Over ons

Vochtbestrijding Info staat verbonden met meer dan 250 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtexpert? Via deze website kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde vochtexperts en vochtbedrijven in je buurt in België en Nederland.

Een vochtexpertise is altijd gratis en vrijblijvend (zonder verdere verplichtingen). Als u wilt dat er werken worden uitgevoerd, kan u ook een prijsbestek opvragen. Een vochtdiagnose is bovendien heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je muren (bijvoorbeeld de vochtigheidspercentages), je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies.

Hoeveel kost vochtbestrijding?

Bereken de prijs voor verschillende soorten vochtbestrijding via deze rekenmodule en onafhankelijke offertemodule.

Gratis, onafhankelijk. Tot 4 prijzen vergelijken van enkel erkende vochtexperts.

KLIK HIER

Onafhankelijke vergelijking van +250 bedrijven in vochtbestrijding

Hoeveel zou het kosten?

Bereken de prijs van vochtbestrijding (in muren of kelder) of gebruik onze innovatieve offertemodule.

Gratis, onafhankelijk. 5 prijzen vergelijken. Probeer het zelf!

KLIK HIER

Populaire onderwerpen
Rewah

GRATIS DOWNLOAD

Download de gratis brochure over opstijgend vocht (uitgegeven door Rewah NV, internationaal producent bouwmaterialen vocht)