Homefresh vochtbestrijding

Homefresh vochtbestrijding

Wie zijn we?

Homefresh is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bestrijden en het voorkomen van vocht. Onze experts zorgen ervoor dat je huis altijd vocht- en schimmelvrij is en dat is goed voor je woonst én je gezondheid! Door onze jarenlange ervaring en onze kennis weten wij precies hoe wij je vochtproblemen kunnen aanpakken! Heb je last van vocht in huis? Laat dan nu een gratis offerte maken en we bekijken samen hoe we je het beste van dienst kunnen zijn!

Veel meer dan vochtbestrijding

Homefresh is voornamelijk gespecialiseerd in alles wat met vochtbestrijding en het voorkomen van vocht te maken heeft. Wij zorgen daarom ook indien nodig voor de juiste ventilatie, een dakreiniging, een gevelreiniging, een kelderdichting, stucwerk en/of drainage.

Dakreiniging

Een dakreiniging zorgt niet enkel voor een mooi uitzicht van je woning, maar draagt ook bij tot constructie. Door je dak op tijd te laten reinigen vermijd je lekkages. En dat is belangrijk want, lekkages in je woonst kunnen met tijd zorgen voor schimmels die zich verder uitbreiden. Homefresh reinigt je dak op een professionele manier en gebruikt hiervoor steeds biologisch afbreekbare producten, zodat ze geen schade richten op je planten.

Vochtbestrijding

Door bepaalde omstandigheden kan er plots sprake zijn van vocht in je huis. Dan is het belangrijk dat er zo snel mogelijk in actie geschoten wordt. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het bestrijden van vocht en weten wij precies hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Wij boren gaten in de muur en plaatsen muurinjecties. Zo worden de muren beter beschermt en maken we de muur waterdicht. Op die manier wordt opstijgend vocht tegengegaan en is er ook geen kans op nare schimmels!

Ventilatie

Een goede ventilatie in je kelder is belangrijk. Ventilatie houdt het vormen van vocht tegen. Als je van plan bent om een goede ventilatie te installeren, komt onze adviseur ter plaatsen om een diagnose te stellen en een gepaste oplossing voor te stellen. Wij gaan altijd opzoek naar de oplossing die het meest onderhoudsvriendelijk is en zo weinig mogelijk stroom verbruikt.

Gevelreiniging/gevelbehandelingen

Wij reinigen je gevel en zorgen ervoor dat hij er weer als nieuw zal uitzien. Deze professionele gevelbehandeling maakt een wereld van verschil, bovendien zal een verzorgde voorgevel er ook voor zorgen dat vocht je huis niet binnensluipt!

Kelderdichting & drainage

Om schimmels en vocht te voorkomen is het belangrijk om de kelder waterdicht te maken. Om je kelder waterdicht te maken, werken wij steeds met hoogwaardige professionele producten van Duitse makelij. We zijn zo zeker van ons werk, dat wij je 10 jaar garantie bieden! Eens je kelder waterdicht is hoef je je geen zorgen meer te maken over water in je kelder. Als je al last hebt van water in je kelder, dan kunnen wij ook voor een kelderdrainage zorgen, zodat al het water verwijdert wordt.

Stucwerk

We herstellen beschadigt pleisterwerk en beschermen vloeren. Daarnaast maken wij ook al je muren schildersklaar. Ook stucwerk is belangrijk in het tegengaan van vocht. Vocht kruipt vaak in de muren en een goede bepleisterde muur gaat vocht tegen.

Waar zijn we actief?

Je kan bij Homefresh terecht als je in Oost-Vlaanderen, Antwerpen of Vlaams-Brabant woont!

Hoe kan je ons contacteren?

Je kan ons een mail sturen op info@homefresh.be of ons bellen op 0495640349. We zijn bereikbaar van maandag tot zaterdag. Contacteer ons voor een gratis afspraak, zodat wij je advies op maat kunnen geven en een gratis vochtdiagnose kunnen maken

Professionele vochtdiagnose laten uitvoeren (altijd gratis)

Vochtbestrijding.info staat verbonden met meer dan 300 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtspecialist? Via deze module kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde bedrijven in je buurt.

Een vochtexpertise gebeurt enkel door professionals en is altijd gratis en vrijblijvend zonder verdere verplichtingen. Een vochtdiagnose is ook heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je huis, je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies.

Kies je land om te starten. Woon je in België of Nederland?

Geef je beoordeling voor dit artikel