Foto’s: vochtbestrijding en vochtproblemen

Fotos vochtbestrijding en vochtproblemen

Bekijk foto’s van vochtproblemen in huizen

Hier vind je foto’s van vochtproblemen bij huizen. Als je last hebt van vochtkwalen zoals opstijgend vocht of een vochtige kelder, raadpleeg dan een vochtspecialist. Vraag hier een gratis vochtdiagnose aan van een erkend vochtbestrijdingsbedrijf in je buurt.

We hebben tientallen foto’s bij elkaar gezocht op basis van klanteninzendingen via onze partners (+250 erkende partners zijn aangesloten bij vochtbestrijding.info).

Hieronder beschikbaar: gratis vochtdiagnose met erkend vochtexpert.

Wil je prijzen vergelijken? Of informatie inwinnen?

Kies hieronder je land om de gratis vochtexpertise aan te vragen of meer informatie te krijgen

WTCB Vochtbestrijding en opstijgend vocht

Vochtige muren? Hoge luchtvochtigheid? Opstijgend vocht?

Download de gratis gids over Vochtbestrijding van het officiële WTCB. De gids komt toe via e-mail.

Hoe behandel je opstijgend vocht? Hoe verlopen muurinjecties? Wat kan je allemaal doen? 

Lees het in deze gratis gids van WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Het WTCB is een particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie van bouwbedrijven.

Over ons

Vochtbestrijding Info staat verbonden met meer dan 250 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtexpert? Via deze website kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde vochtexperts en vochtbedrijven in je buurt in België en Nederland.

Een vochtexpertise is altijd gratis en vrijblijvend (zonder verdere verplichtingen). Als u wilt dat er werken worden uitgevoerd, kan u ook een prijsbestek opvragen. Een vochtdiagnose is bovendien heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je muren (bijvoorbeeld de vochtigheidspercentages), je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies.

Gratis vochtdiagnose aanvragen

Onafhankelijke vergelijking van +250 bedrijven in vochtbestrijding

Rewah

GRATIS DOWNLOAD

Download de gratis brochure over opstijgend vocht (uitgegeven door Rewah NV, internationaal producent bouwmaterialen vocht)