Dryzone muurinjecties tegen opstijgend vocht

Dryzone muurinjecties tegen vochtige muren en opstijgend vocht

Vochtige, klamme muren kan voor veel huizenbezitters een vervelende, steeds weer terugkerend probleem zijn. Vocht in de muren zorgen voor een ongezond leefklimaat en kan allerlei chronische kwalen voor kinderen betekenen. Een steeds weer terugkerende verkoudheid of veel hoesten kan een gevolg zijn van optrekkend vocht in muren.

Ontdek Dryzone als oplossing tegen vocht

Emulsie-gel van Dryzone is speciaal ontwikkeld om optrekkend vocht in muren op adequate wijze te behandelen. De methode die men hiervoor gebruikt, is die van muren injecteren. De resultaten zijn verbazingwekkend goed. Vochtige muren worden met Dryzone gemakkelijk terug droog. De gezondheid van de muren wordt met dit product bevorderd en het milieu blijft bovendien gespaard.

Werking van dit product

De actieve ingrediënten als silanen en siloxanen hebben een goed spreidingskarakter in het metselwerk. Een prima middel om snel van je vochtprobleem te worden verlost. Sinds 50 jaar is deze injectievloeistof op de markt en heeft dus al veel goede diensten bewezen bij vochtige muren met optrekkend vocht.

Van zolder tot kelderruimte

Vanaf de zolder tot in de kelderruimte kan een woning last hebben van te veel vocht in de muren. Vochtige muren kunnen worden bestreden door zelf met Dryzone te injecteren. Het is een gemakkelijke klus die iedereen snel doorheeft.

Wat gebeurt er met je woning wanneer je vochtproblemen hebt?

Heb je een vochtprobleem in je muren, dan zullen er na een tijd zwarte schimmelplekken ontstaan. Dat is geen fraai gezicht en ook nog eens slecht voor de gezondheid. Op de zwart uitgeslagen muren kunnen schimmels ontstaan en zelfs zwammen kunnen de kop opsteken. Gelukkig kun je met Dryzone muurinjecties het vochtprobleem goed oplossen.

Voordelen muurinjecties

De voordelen van muurinjecties even op een rijtje:

  1. Je kunt deze klus gemakkelijk zelf klaren. Het is niet moeilijk.
  2. Het binnenklimaat wordt veel gezonder. Vooral astmatische- en personen die behept zijn met bronchitis, hebben last van dit optrekkende vocht.
  3. Gevoelstemperatuur is stukken aangenamer.
  4. Stookkosten worden bespaard
  5. Géén muffe luchtjes meer in huis.
  6. Milieuvriendelijk en duurzaam
  7. Je huis behoudt zijn waarde.

Kijk voor meer informatie over vochtbestrijding op de desbetreffende website: www.dryzone.be

Gratis vochtdiagnose aanvragen?

Vochtbestrijding.info staat verbonden met meer dan 300 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtspecialist? Via deze website kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde bedrijven in je buurt.

Je kan hieronder een gratis vochtanalyse aanvragen waarbij een erkend vochtspecialist (met jarenlange ervaring in de bouwkunde) de vochtproblemen in je woning komt uitmeten. Je kan ook eerst meer informatie opvragen via e-mail of telefoon.

Zo’n vochtmeting gebeurt enkel door professionals en is altijd gratis en vrijblijvend zonder verdere verplichtingen. Een vochtdiagnose is ook heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je huis, je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies. Indien werken nodig zouden zijn, kan je ook een offerte vragen. Deze service is onafhankelijk: je komt enkel in contact met erkende bedrijven uit je eigen streek.

Maak je keuze