Aquaprotect vochtbestrijding

Aqua protect - Group protect - Vochtbestrijding

Over Aquaprotect vochtbestrijding (vroeger: Aquality protect)

Heb je last van vocht in huis? Dan kan je dit het best zo snel mogelijk aanpakken en daar kan Aquality protect je in bijstaan. Aquality protect is namelijk een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezig houdt met vochtbestrijding. Aquality is een uitstekende keuze als je voor eens en voor altijd die nare vochtplekken en/of schimmels in je huis kwijt wilt zijn. Maar er zijn nog veel meer redenen om voor Aquality protect te kiezen!

Professionele behandelingen van vochtproblemen

Als je voor Aquality protect kiest, dan kies je voor een kwaliteitsvolle aanpak van al je vochtproblemen. Eerst wordt er door experts een grondige én gratis diagnose gesteld. Er is namelijk een team van experts bij ons aanwezig dat gespecialiseerd is in het detecteren van vocht. Als de gepaste oplossing gevonden wordt, gaan de gespecialiseerde vaklui van start. Er zijn meerdere mogelijkheden. Of je hebt last van water in de kelder: dan voeren wij een kelderdrainage uit. Het teveel aan water in je kelder wordt dan afgevoerd. Als er nog geen sprake is van te veel vocht kan je door ons ook een kelderdichting laten uitvoeren. Een kelderdichting zorgt ervoor dat je muren en vloeren beschermd worden voor water, zodat het water niet meer binnen kan sluipen. Als je last hebt van vocht op je muren, dan passen wij een muurinjectie toe. Met ons eigen betrouwbaar product: Aqua crème© pakken wij je vochtprobleem snel aan. Deze gespecialiseerde crème is het resultaat van jarenlange praktische ervaring in de vochtbestrijding in combinatie met diepgaand onderzoek naar opstijgend vocht. Met deze crème gebeurt alles sneller, want deze crème droogt namelijk tweemaal sneller, zo kan je je muren ook sneller afwerken! Daarnaast bieden wij ook dak herstellingen en gevelbehandelingen. We zorgen ervoor dat je huis er weel als nieuw gaat uitzien en dat vocht langs alle kanten geblokkeerd wordt.

Waar kan je ons vinden?

Wij zijn werkzaam in vele delen van het land. Zo gaan wij bijvoorbeeld te werk in Moorsele, Mechelen, Aalter, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Bekijk ons hier op de kaart.

Professionele vochtdiagnose laten uitvoeren (altijd gratis)

Vochtbestrijding.info staat verbonden met meer dan 300 vochtbestrijding bedrijven in België en Nederland. Zoek je een vochtspecialist? Via deze module kom je gemakkelijk in contact met de meest gekwalificeerde bedrijven in je buurt.

Een vochtexpertise gebeurt enkel door professionals en is altijd gratis en vrijblijvend zonder verdere verplichtingen. Een vochtdiagnose is ook heel leerrijk. Je ontdekt de toestand van je muren (bijvoorbeeld de vochtigheidspercentages), je krijgt tips over wat je preventief kan ondernemen en je leert meer over de beschikbare premies en subsidies.

Kies je land om te starten. Woon je in België of Nederland?

Geef je beoordeling voor dit artikel